Żywiec Jasne Pełne
Żywiec Jasne Pełne
Żywiec Jasne Pełne
% alk. 5.6
Blg 12.5
5901559130000addbarcode
ulubione: 82

Piwo Żywiec od momentu powstania w 1856 r. jest warzone stale i niezmiennie w tym samym miejscu – browarze w Żywcu. Najsłynniejsze polskie piwo typu pilzneńskiego. Absolutna klasyka gatunku i idealne połączenie tradycji z nowoczesnością.
Dodał: admin - 2010-06-18 13:29:20

oceny Oceny

Użytkownicy 4,92 / ilość: 886
Goście 5,72 / ilość: 1221
średnia 5,39/10 / ilość: 2107

Oceń piwo

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

awatar
Gość
awatar
Gość

2020-02-15 17:13:46
Kupiłem dzisiaj i muszę przyznać ze spoko piwo.
awatar
blady07
starstarstarstarstar

2020-02-10 01:40:35
Postanowiłem dać szansę Żywcowi i polepszył się. Na tę chwilę najlepszy koncerniak dla mnie . Aż sam w szoku jestem, bo Żywiec zaczął smakować tak jak kilkanaście lat temu.
oceny Oceny użytkownika:
4 ( smak: 4, zapach: 4, wygląd: 4 )
8 ( smak: 8, zapach: 8, wygląd: 8 )
awatar
Gość
awatar
Gość

2020-02-07 19:13:52
Masakra , dziś piłem żubra z syropem glukozowo fruktozowym w składzie i żywca ... Żubra więcej nie kupię ze
względu na skład ale Żywiec pomimo niby naturalnego składu umywa się do smaku tego żubra .... Ze smaku prawdziwego piwa to Heineken pozostaje niezmieniony , nie jest produkowany w trybie oszczędnościowym
awatar
Gość
awatar
Gość

2020-01-31 20:56:02
Żywiec smakuje tak samo jak 10, 20 lat temu. I dobrze. W smaku: Silnie wyczuwalna goryczka, reszta to typowy lager z koncernu, ale jak dla mnie, to akurat zaleta, bo słabo toleruję gluten i po kraftach, piwach ciemnych i niefiltrowanych następnego dnia zdycham, nie schodzę z kibla do południa i telepię się z zimna, więc silna filtracja i masowy proces produkcyjny akurat bardzo mi służy. Sięgam co jakiś czas kiedy mam ochotę na lagera w bardziej gorzkim wydaniu. Idealne do meczu.
starsze »
Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010