Piwo Zadyma, to trunek jakiego jeszcze nie piliście! Przygotowywane na miejscu, według pilnie strzeżonej, sekretnej receptury z zachowaniem tradycyjnych metod warzenia, poddawane procesowi naturalnej fermentacji, warzone ze składników najwyższej jakości i krystalicznie czystej wody z gór. Piwo orzeźwiające i posiadające właściwości lecznicze dla organizmu. Dzięki temu, że nie jest pasteryzowane zawiera szereg witamin z grupy B np. kwas foliowy, ryboflawinę, kwas potentonowy, niacynę, czy chociażby lupulinę ułatwiającą zasypianie. Warzone ok 1-go miesiąca a nie tak jak w przypadku masowo produkujących browarów, wypuszczających swoje produkty na rynek już po 3 lub 4 dniach.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gość
Tzn że co? Bo nie rozumiem... Warzą na miejscu w sklepie na zamówienie?
Gość