Piwo górnej fermentacji klasy „Organic Ale”. Prawdziwe piwo „ekologiczne”, wyprodukowane zgodnie z wszelkimi wymogami stawianymi produktom ekologicznym. Do produkcji Whitstable Bay używa się wyłącznie składników wyprodukowanych w sposób naturalny. Słód jęczmienny pochodzi ze specjalnych upraw w Angli; stosowane są również dwa rodzaje chmielu – Nowozelandzki Klejnot oaz Hallertau. Piwo lekkie w smaku o łagodnym aromacie, nadaje się dla wegetarian.
Składniki: woda, słód jęczmienny, jęczmień, chmiel
Dostępne w butelkach bezzwrotnych o pojemności 500 ml.
Dodał:
admin - 2012-03-30 14:00:00
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
BRYNIU
Wysycenie raczej średnie niż wysokie.
Stacher93
Kamil_93
nomaderro