Jest to piwo ciemne i mocne o wyczuwalnym zapachu karmelu i aromatycznego chmielu. Bardzo treściwe i pełne w smaku. Doskonale zrównoważoną goryczkę
przeplatającą się ze smakiem słodu oraz karmelem piwo to zawdzięcza długotrwałemu procesowi leżakowania sięgającemu 3 miesięcy. Piękna ciemna bursztynowa barwa komponuje się z piękną „czapą” długo utrzymującej się kremowej, lekko brązowej, gęstej piany. Zapach i barwę uzyskano dzięki specjalnie dobranej mieszance różnych słodów jasnych i ciemnych. Zostało wyprodukowane przy użyciu wyłącznie naturalnych surowców: słodu jęczmiennego, wody, aromatycznego chmielu oraz drożdży dolnej fermentacji.
Dodał:
admin - 2012-06-16 15:58:00
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny