The Cannabis Club Sud
The Cannabis Club Sud
The Cannabis Club Sud
% alk. 4.9
4030414900999addbarcode
ulubione: 1

Piwo jasne bio z 5% ekstraktem kwiatów konopii indyjskich. Warzone w niemieckim Klosterbrauerei Weissenohe z miasta Weissenohe.
Zawartość THC w piwie mniejsza niż 0,05 mg/kg.
Barwa ciemnozłota, widoczne lekkie zmętnienie.
Piana biała, niewysoka przy nalewaniu. Złożona z grubych ziaren i pęcherzy średniej wielkości. Opada powoli, oblepiając intensywnie ścianki. Pod koniec pozostaje po niej niewielka warstewka.
Aromat słodkawy, złożony głównie z nut kwiatów konopii indyjskich oraz z akcentów słodowych, trawiastych, ziołowych i przypominających nieco cytrusy. W smaku piwo jest mocno słodkie, bardzo wyczuwalne są posmaki konopii. Ponadto słód, akcenty trawiaste, lekka goryczka chmielowa oraz cytrusy.
Wysycenie średnie.
Dodał: doktor_piwo - 2015-06-22 21:03:14

oceny Oceny

Użytkownicy 5,6 / ilość: 5
Goście 7 / ilość: 6
średnia 6,36/10 / ilość: 11

Oceń piwo

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

awatar
PiwowarWWA
starstarstarstarstar

2016-01-19 18:36:33
Produkt BIO ze składem 5% ekstraktu z kwiatów konopii. Barwa jasna- słomkowo-złota, klarowna . Piana, mizerna, drobno- pęcherzykowa, szybko opadająca, lekko obsadzająca szkło, niezwarta, o kolorze średnio zamglonej bieli. Smak: kwiatowo- roślinny, głęboko słodowy w stronę wyraźnego DMS-u, wyraźnie zbożowy i mdły, orzeźwiający. Zapach intensywny, oraz utrudniający konsumpcje. Z jednej sytuacji wyraźnie dają poczucia zapachowe, świeżo ścięte kwiaty, i minimalnie chmiel,gdzie z kolei mdła baza piwa utrudnia prawidłowe wonie olejków, zakrywając mdło słodową bazą...Zawartość CO2- niska, lekko kwaskowa. Jak na 21 wiek to wstyd, że \"tam coś\", usilnie dyryguje ,że poprzez sklepy ludności/społeczności, nie nabędą, na mocy \"czegoś, nic nieosiągalnego, prawidłowo \"pracującego THC w osiągalne spójności z enzymatyczną hydrolizą skrobi i białek\"- absurd i kpina- pfffff!
awatar
Gość
awatar
Gość

2015-06-26 08:28:55
dla patusów
Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010