Jeśli masz możliwość, podaj kod kreskowy piwa. Będzie on w przyszłości wykorzystywany w aplikacji pozwalającej wyszukać piwo w naszej bazie na podstawie zeskanowanego kodu.
Kolor bursztynowy, zmętniony, widoczne drobiny chmielu. Piana jasna z drobnych pęcherzyków, niezbyt obfita, pozostawiła ślad na szkle i utrzymała minimalną warstwę na powierzchni. Aromat niezbyt intensywny, słodkawy nieco. Słody z karmelkiem na czele, mieszają się z chmielami w nucie cytrusowej (grejpfrut, pomarańcza), owoców tropiku (morela, brzoskwinia) oraz żywiczno-ziołowej. W smaku jest bardziej wytrawne. Słody z karmelkiem i zbożem dopełnia wkład owsianki dający piwu pełni i aksamitności. W pewnym momencie wyczułem multiwitaminę. Goryczka wchodzi z kolejnymi łykami. Średnio-intensywna w nucie cytrusowej i (nieznacznie) przyprawowej, co nadaje piwu przyjemniej jak dla mnie pikantności. Wysycenie średnie i nieco powyżej dopełnia reszty wrażeń sensorycznych.
W aromacie sporo pomarańczy. W smaku wyraźny owies, choć płatki nie nadały piwu treści i gładkości, jest raczej wodniste. Mimo tego całkiem fajne i pijalne.
Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach. Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.
Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam. Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Brodzisław
Aromat niezbyt intensywny, słodkawy nieco. Słody z karmelkiem na czele, mieszają się z chmielami w nucie cytrusowej (grejpfrut, pomarańcza), owoców tropiku (morela, brzoskwinia) oraz żywiczno-ziołowej.
W smaku jest bardziej wytrawne. Słody z karmelkiem i zbożem dopełnia wkład owsianki dający piwu pełni i aksamitności. W pewnym momencie wyczułem multiwitaminę. Goryczka wchodzi z kolejnymi łykami. Średnio-intensywna w nucie cytrusowej i (nieznacznie) przyprawowej, co nadaje piwu przyjemniej jak dla mnie pikantności. Wysycenie średnie i nieco powyżej dopełnia reszty wrażeń sensorycznych.
Gość
Bartekn