Profesja Kominiarz Porto Barrel Aged
Profesja Kominiarz Porto Barrel Aged
Profesja Kominiarz Porto Barrel Aged

Uwarzone przez Browar Profesja.
Kominiarz … to amerykańska wersja wyspiarskiego Foreign Extra Stout. Jest to piwo o umiarkowanym aromacie palonym z delikatną nutą kawy i gorzkiej czekolady. Piwo posiada mocną podbudowę słodową skontrowaną solidną goryczką pochodzącą od amerykańskich i brytyjskich chmieli. Można powiedzieć, że to „mocniejszy” brat Smolarza.
Jest to wersja leżakowana w beczkach po porto z winnicy QUEVEDO w Dolinie Douro.
Piwo niepasteryzowane, niefiltrowane.
Polecana temperatura serwowania to 10-12°C.
Dodał: Barcelonismo - 2018-02-25 07:08:18

oceny Oceny

Użytkownicy 0 / ilość: 0
Goście 7 / ilość: 1
średnia7 / ilość: 1

Twoja ocena

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

Na razie brak komentarzy. Twój może być pierwszy.
awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010


Serwis przeznaczony jest
dla osób pełnoletnich.

Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach.
Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.




Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam.
Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.