Jesteś w

Czy wiesz, że...

22 czerwca 1997 roku Steven Petrosino wypil 1 litr piwa w 1,3 sekundy. Od tamtej pory ze wzgledow etycznych, w Ksiedze Rekordow Guinnessa nie sa zamieszczane rekordy dotyczace spozywania alkoholu.

Najaktywniejsi Użytkownicy

awatar
stone_gossard
starstarstarstarstar
zobacz więcej »

Najnowsze komentarze

Nepomucen Rio 1 Rumbleawatar
ArdianK
starstarstarstarstar
Nepomucen Rio 1 Rumble
Bardzo treściwy i mocny stout ze znakomicie współgrającymi dodatkami. Nie mogę nachwalić się Nepomucena. Praktycznie zawsze stylowo i konkretnie. Piwo zwalające z nóg, ekstrakt 30, potęga!
2023-05-30 13:19:08
Prost New Zealand IPAawatar
ArdianK
starstarstarstarstar
Prost New Zealand IPA
Przeciętna IPA z akcentami nowozelandzkimi. Mało chmieli z NZ moim zdaniem, więcej płatków i słodu pszenicznego. Można wypić, ale Prosta więcej raczej nie kupię.
2023-05-30 13:16:03
Prost Milkshake IPA Z Mangoawatar
ArdianK
starstarstarstarstar
Prost Milkshake IPA Z Mango
Takie sobie. Zbyt soczkowe, mało w tym piwa górnej fermentacji. Prost ewidentnie niższa półka.
2023-05-30 13:14:59
Green Head Greentekaawatar
ArdianK
starstarstarstarstar
Green Head Greenteka
Ciekawe, klasyczne east coast IPA z interesującym dodatkiem pieprzowym. Jest goryczka na odpowiednim poziomie, pierwsza przygoda z Green Head na plus.
2023-05-30 13:13:06
Dębowe Dojrzałe Mocneawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Dębowe Dojrzałe Mocne
Całkiem spoko, niby mocne ale pije się lekko jakby 5% miało.
2023-05-30 12:14:09
Miller Genuine Draftawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Miller Genuine Draft
Woda, nie warto.
2023-05-30 12:12:58
Wojak Jasny Pełny 5%awatar
Whteer
starstarstarstarstar
Wojak Jasny Pełny 5%
W zasadzie sama woda w smaku.
2023-05-30 12:11:19
Prażubr Niepasteryzowanyawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Prażubr Niepasteryzowany
Obecnie niedostępne.
Smakowało lepiej od zwykłego żubra.
2023-05-30 12:09:23
Redd’s Biancoawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Redd’s Bianco
Obecnie niedostępne. Smakowało jak cortes muscat czyli szampanik.
2023-05-30 12:05:47
Lech Free 0,0% awatar
Whteer
starstarstarstarstar
Lech Free 0,0%
Zboże, słodyczka.
2023-05-30 12:05:12
Piwo z Żuka Black Fishawatar
ArdianK
starstarstarstarstar
Piwo z Żuka Black Fish
Bardzo mocny, klasyczny porter bałtycki. Ciężko się do czegoś przyczepić, ale też ciężko go w jakikolwiek sposób wyróżnić.
2023-05-30 12:04:53
Lech Free 0,0% Granat i Acaiawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Lech Free 0,0% Granat i Acai
Ujdzie, nie jest za słodkie.
2023-05-30 12:04:34
Piwo z Żuka Lewarekawatar
ArdianK
starstarstarstarstar
Piwo z Żuka Lewarek
Dobry, orzeźwiający fruit ale z mandarynką. Piwo z Żuka pozytywnie zaskakuje po raz kolejny.
2023-05-30 12:04:11
Lech Shandy Strawberry Margaritaawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Lech Shandy Strawberry Margarita
Nie mój smak, truskawkowo-cukrowe.
2023-05-30 12:04:06
Captain Jack Pirate Orangeawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Captain Jack Pirate Orange
Jak dla mnie spoko, nie jest przesłodzone.
2023-05-30 12:03:28
Tyskie 0,0%awatar
Whteer
starstarstarstarstar
Tyskie 0,0%
Słód + goryczka i zboże.
2023-05-30 12:02:53
Captain Jack Cuba Libreawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Captain Jack Cuba Libre
Całkiem spoko. Takiego colowego piwa brakowałó na rynku.
2023-05-30 12:02:26
Lech Free Arbuz z Miętąawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Lech Free Arbuz z Miętą
Arbuz na pierwszym planie, niezłe.
2023-05-30 12:01:31
Lech Chmiele Cytrusoweawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Lech Chmiele Cytrusowe
Jak swykły lech, tylko ciutkę słodszy.
2023-05-30 12:00:08
Lech Free Jeżyna i Wiśniaawatar
Whteer
starstarstarstarstar
Lech Free Jeżyna i Wiśnia
Naprawdę dobrze. Do wypicia zamiast Tymbarka przy 30C.
2023-05-30 11:59:35
© ocen-piwo.pl 2017

Dane producenta / importera

Browar Absztyfikant

Dane kontaktowe niedostępne.



Jesli jesteś zainteresowany(a) publikacją wizytówki tego producenta / importera napisz do nas za pomocą formularza kontaktowego.

Znalezione produkty dla Browar Absztyfikant

 
1
2
3
 ... 
5
 
Absztyfikant Quad Kumaru
Absztyfikant Quad Kumaru
Absztyfikant Quad Kumaru
% alk. 10.5
Blg 31.0
ulubione: 1
Quad Kumaru to słodki, gęsty imperialny stout z dodatkiem laktozy i tonki. Feria smaków i aromatów począwszy od migdałów, marcepanu, aż po wanilię, czekoladę, cynamon czy kokos.

comments Komentarze: 1    oceny Średnia ocena: 7,33/10
Dodał: JP2137 - 2020-12-21 18:09:41
ŻUŁAWY
ŻUŁAWY
ŻUŁAWY
% alk. 5.0
IBU 16

Żuławy to rześka, klasyczna pszenica bawarska, w której znajdziecie nuty goździka i banana.

comments Komentarze: 1    oceny Średnia ocena: 6,5/10
Dodał: scypione - 2020-08-22 18:33:13
Absztyfikant Elbląg Zdrój
Absztyfikant Elbląg Zdrój
Absztyfikant Elbląg Zdrój
% alk. 5.2
Blg 12.0
IBU 36
Uwarzone przez Browar Absztyfikant.
Elbląg Zdrój to nasze pierwsze piwo dolnej fermentacji, klasyczny pils z lekkim twistem w postaci dodatku chmielu Simcoe podczas gotowania.
Piwo niefiltrowane, niepasteryzowane.
Składniki: woda, słód jęczmienny, chmiel (Simcoe), drożdże (Fermentis Saflager w-34/70)
Polecana temperatura serwowania to 8-10°C.
[opis za oficjalną stroną internetową producenta]

comments Komentarze: 0    oceny Średnia ocena: Brak!
Dodał: Barcelonismo - 2020-02-01 08:34:36
Absztyfikant On The Wall
Absztyfikant On The Wall
Absztyfikant On The Wall
% alk. 5.0
Blg 12.0
IBU 35
Uwarzone przez Browar Absztyfikant.
On The Wall, czyli rześka i owocowa APA, fermentowana brytyjskim szczepem drożdży White Labs WLP007 Dry English Ale. Chmielona odmianami Simcoe, Centennial i Mosaic.
Piwo niefiltrowane, niepasteryzowane.
Składniki: woda / słód jęczmienny / płatki owsiane / chmiel Simcoe, Mosaic, Centennial / drożdże White Labs WLP007 Dry English Ale
Polecana temperatura serwowania to 8-10°C.
[opis za oficjalną stroną internetową producenta]

comments Komentarze: 0    oceny Średnia ocena: Brak!
Dodał: Barcelonismo - 2020-02-01 08:33:45
Absztyfikant JupiKajej 5.0
Absztyfikant JupiKajej 5.0
Absztyfikant JupiKajej 5.0
% alk. 5.9
Blg 14.0
IBU 50
ulubione: 1
Uwarzone przez Browar Absztyfikant.
Jupikajej 5.0, czyli piąta odsłona płatkowej IPA. Soczysta, gładka od płatków owsianych, a do tego owocowa od amerykańskich chmieli: simcoe, mosaic oraz ekuanot.
Piwo niefiltrowane, niepasteryzowane.
Składniki: woda / słód jęczmienny / płatki owsiane / chmiel simcoe, mosaic, centennial / drożdże white labs wlp067 coastal haze ale yeast blend
Polecana temperatura serwowania to 8-10°C.
[opis za oficjalną stroną internetową producenta]

comments Komentarze: 1    oceny Średnia ocena: 6/10
Dodał: Barcelonismo - 2020-02-01 08:32:59
Absztyfikant Rave Mood
Absztyfikant Rave Mood
Absztyfikant Rave Mood
% alk. 4.9
Blg 12.0
IBU 15
Uwarzone przez Browar Absztyfikant.
Rave mood, czyli gose (bez kolendry) z dodatkiem pulp z marakui, nektarynek i moreli. Przefermentowane szczepem white labs wlp067. Mocno owocowe, fajnie mineralne, lekko kwaśne i bardzo rześkie.
Piwo niefiltrowane, niepasteryzowane.
Składniki: woda / słód jęczmienny/ pulpa z marakui, nektarynek i moreli / sól himalajska / drożdże white labs wlp067 coastal haze ale yeast blend
Polecana temperatura serwowania to 8-10°C.
[opis za oficjalną stroną internetową producenta]

comments Komentarze: 1    oceny Średnia ocena: 6/10
Dodał: Barcelonismo - 2020-02-01 08:32:03
Absztyfikant JupiKajej 4.0
Absztyfikant JupiKajej 4.0
Absztyfikant JupiKajej 4.0
% alk. 5.9
Blg 14.0
IBU 50
Uwarzone przez Browar Absztyfikant.
Jupikajej 4. 0, czyli czwarta odsłona płatkowej IPA. Soczysta, gładka od płatków owsianych, a do tego owocowa od amerykańskich chmieli: citra, mosaic oraz centennial.
Piwo niefiltrowane, niepasteryzowane.
Składniki: woda / słód jęczmienny / płatki owsiane / chmiel citra, mosaic, centennial / drożdże Wyeast 1318 London Ale III
Polecana temperatura serwowania to 8-10°C.
[opis za oficjalną stroną internetową producenta]

comments Komentarze: 0    oceny Średnia ocena: Brak!
Dodał: Barcelonismo - 2020-02-01 08:31:11
Elbląg Zdrój
Elbląg Zdrój
Elbląg Zdrój
% alk. 5.2
Blg 12.0
IBU 38
Opis ze strony internetowej producenta:

Składniki: woda / słód jęczmienny / chmiel Simcoe / drożdże Fermentis Saflager w-34/70

Elbląg Zdrój to nasze pierwsze piwo dolnej fermentacji, klasyczny pils z lekkim twistem w postaci dodatku chmielu Simcoe podczas gotowania.

comments Komentarze: 1    oceny Średnia ocena: 7,5/10
Dodał: Ekoman69 - 2019-10-29 12:58:32
On the wall
On the wall
On the wall
% alk. 5.0
Blg 12.0
IBU 35
On The Wall, czyli rześka i owocowa APA, fermentowana brytyjskim szczepem drożdży White Labs WLP007 Dry English Ale. Chmielona odmianami Simcoe, Centennial i Mosaic. Składniki: woda / słód jęczmienny / płatki owsiane / chmiel Simcoe, Mosaic, Centennial / drożdże White Labs WLP007 Dry English Ale

comments Komentarze: 1    oceny Średnia ocena: 6/10
Dodał: Ekoman69 - 2019-10-20 11:24:41
Absztyfikant Triple Kumaru Bourbon Barrel Aged
Absztyfikant Triple Kumaru Bourbon Barrel Aged
Absztyfikant Triple Kumaru Bourbon Barrel Aged
% alk. 10.5
Blg 27.0
IBU 50
ulubione: 1
Uwarzone przez Browar Absztyfikant.
Tripel kumaru BBA to słodki, gęsty imperialny stout z dodatkiem laktozy i tonki. Feeria smaków i aromatów począwszy od migdałów, marcepanu, aż po wanilię, czekoladę, cynamon czy kokos. Dodatkowo piwo leżakowało ponad 4 miesiące w beczkach po bourbonie Early Times.
Składniki: woda / słód jęczmienny / laktoza / chmiel iunga / tonka / drożdże
[opis za oficjalną stroną internetową producenta]

comments Komentarze: 1    oceny Średnia ocena: 10/10
Dodał: Barcelonismo - 2019-09-14 11:40:50
 
1
2
3
 ... 
5
 
wykonanie choruzy.pl © 2010


Serwis przeznaczony jest
dla osób pełnoletnich.

Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach.
Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.




Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam.
Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.