Esencja dolnośląskiej piwowarskiej tradycji. Subtelny łagodny smak, gęsta piana oraz bogaty chmielowy bukiet czynią Piasta Wrocławskiego ulubionym piwem mieszkańców Dolnego Śląska. Ponad sto lat tradycji wrocławskiego browaru w połączeniu z najnowszymi technologiami produkcji to gwarancja produktu o najwyższej jakości.
Piast Wrocławski to wielokrotny zdobywca wielu prestiżowych nagród na konkursach piwnych w Polsce i za granicą, m.in. Lauru Konsumenta 2008 oraz złotego medalu w konkursie Monde Selection w Brukseli w 2009 i 2010 roku.
Dodał:
admin - 2010-09-15 12:36:49
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
aboubakar
Tyx69
-Kartonem (starym rzecz jasna)
-Stroną gaci na której znajduje się męskie przyrodzenie, i zawsze ta ostatnia kropla skapnie po wiadomo czym (prawo Murphy'ego).
-Warzywa (klasyczny kalafior)
I po prostu kompletna porażka, czyli po prostu Polski kurwa standard.
Smakuje o dziwo, dobrze. Słodowy, ma zajebisty posmak i ogólnie, jest pełny całkiem. Oczywiście pierdolony alkohol zawsze musi być obecny, by spierdolić kompletnie potencjał piwerka, ale chuj. No nie jest to złe piwo, nie jest za bardzo wadliwe, jest na pewno lepsze od ukochanego Króla Gór Harnolda, może i nawet trochę lepszy od Tatarusanu. Czy warty swej ceny? Chuj mnie to kurwa pierdoli, to jest legenda, którą trzeba szanować i okazjonalnie pijać.
Gość
Gość