Obołoń Podpiwek
Obołoń Podpiwek
Obołoń Podpiwek
% alk. 0.0
4820000194020addbarcode
ulubione: 1

Podpiwek Obołoń to smak słowiańskiej tradycji, jeden z najlepiej gaszących pragnienie napojów bezalkoholowych. Wykorzystując czysta wodę artezyjską oraz naturalny ekstrakt słodu jęczmiennego, Browar Obołoń oferuje Państwu nadzwyczajną jakość i oryginalność. Tradycyjne metody wytwarzania pozwalają na zachowanie niezwykłych zalet smakowych, unikalnego koloru oraz głębokiego aromatu.

Składniki: woda, syrop glukozo-fruktozowy, cukier, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, brzeczka zbożowa (mąka pszenna, mąka jęczmienna, słód jęczmienny), aromat „Kwas”, substancja konserwująca: benzoesan sodu, barwnik „Karmel”
Dostępne w butelkach PET o pojemności 1l.
Dodał: kusz25 - 2015-07-23 17:56:27

oceny Oceny

Użytkownicy 3,8 / ilość: 5
Goście 6,8 / ilość: 5
średnia 5,3/10 / ilość: 10

Oceń piwo

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

awatar
Borsuk77
starstarstarstarstar

2019-12-03 11:49:41
Mnie ten podpiwek nie przekonał. Za mało naturalny i w ogóle nie czuć goryczki. Ot, takie mocno gazowane dziwadło. Poza tym skład daje wiele do myślenia.
oceny Oceny użytkownika:
3 ( smak: 3, zapach: 3, wygląd: 5 )
awatar
MateoKrk_
starstarstarstarstar

2019-12-02 22:23:46
Barwa Bursztynowa Idealnie Klarowne.

Aromat Słodowy Wyraźny Karmel Poza tym Mokry Karton Oraz Delikatne Nuty Ciemnego Chlebka i Śliwki.

W Smaku Słodkawo-Kwaskowe Lekko Wodniste Nadal Obecne Są Chlebowo Karmelowe Klimaty Wysycenie Średnie w Kierunku Wysokiego.

Średniej Klasy Podpiwek Da Się Wypić Ale Przyjemności z Picia Nie Ma.
oceny Oceny użytkownika:
4 ( smak: 4, zapach: 4, wygląd: 7 )
awatar
Gość
awatar
Gość

2018-05-27 14:58:52
Słabe, taki dyskontowy napój który ani nie jest ani smaczny, ani zdrowy. Odradzam.
awatar
Eder
starstarstarstarstar

2015-07-24 20:45:39
co to robi w katalogu piw?!
starsze »
Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010