Tradycyjny europejski Lager, najczęściej warzony na Oktoberfest, będący doskonałą alternatywą dla "jasnego pełnego". Swój pełny, słodowy smak Miłosław Marcowe zawdzięcza połączeniu kilku szlachetnych odmian słodów. Lekka chmielowa goryczka idealnie równoważy słodowość piwa, co sprawia, że Marcowe przyjemnie orzeźwia zmysły. Po nalaniu do pokala piwo tworzy gęstą pianę, która skrywa piękną, złotą barwę.
Składniki: woda; słody jęczmienne: Pilzneński, Palony; pszenica niesłodowana; chmiel odmian goryczkowych; drożdże dolnej fermentacji.
Piwo pasteryzowane.
Zalecana temperatura spożycia 4-6°C.
Dostępne w butelce zwrotnej o pojemności 500 ml.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gość
Majcinek
Gość
Gość