Mastri Birrai Umbri Cotta 37
Mastri Birrai Umbri Cotta 37
Mastri Birrai Umbri Cotta 37

Włoskie, niefiltrowane piwo górnej fermentacji, do produkcji którego używany jest m.in groszek siewny. Piana jest wysoka a kolor mętny, miedziano-rdzawy. Piwo jest dość mocno nasycone dwutlenkiem węgla, w smaku wyczuwalna jest niecko kwaskowa owocowość, połączona z wyraźną goryczą.
Dodał: krzysiek.w17 - 2013-06-03 10:53:00

oceny Oceny

Użytkownicy 8 / ilość: 2
Goście 8,25 / ilość: 4
średnia8,17 / ilość: 6

Twoja ocena

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

Na razie brak komentarzy. Twój może być pierwszy.
awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

awatar
Gość
awatar
Gość

2014-09-05 22:17:58
wlasnie to hlejem ale volem zlotopiolskie pills :>P
Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010


Serwis przeznaczony jest
dla osób pełnoletnich.

Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach.
Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.




Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam.
Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.