Piwo uwarzone przez Browar Małopolski ze Skawiny (pod Krakowem).
Tradycyjne piwo z domieszką prawdziwego miodu. Powstaje według oryginalnego przepisu stosowanego przez piwowarów od XIV wieku. Jasny, złocisty kolor zawdzięcza tradycyjnej recepturze, której podstawą jest krystalicznie czysta woda i wyjątkowy słód. Miód z najlepszych pasiek daje gwarancje niepowtarzalnego smaku.
Naturalne składniki, długi okres fermentacji i niskie temperatury leżakowania sprawiają, że smak Skawińskiego Miodowego na długo zapada w pamięć.
Składniki: woda, słód jęczmienny, chmiel, naturalny miód
Zalecana temperatura serwowania: 3-4°C
Dostępne w butelkach bezzwrotnych o pojemności 500 ml.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gość
Gość