Maes Pils
Maes Pils
Maes Pils

Skoro w Niemczech warzy się belgijskie ejle, to czemu by nie uwarzyć niemieckiego lagera w Belgii? Maes Pils to piwo niemieckie do szpiku kości (po samą szyjkę butelki?) – bardzo gładka i czysta słodowość plus delikatna ziołowość chmielu Saaz. Do picia po bieganiu, przed bieganiem i w trakcie biegania.
Dodał: tomucho77 - 2017-04-06 15:18:34

oceny Oceny

Użytkownicy 6 / ilość: 1
Goście 8,14 / ilość: 7
średnia7,88 / ilość: 8

Twoja ocena

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

Na razie brak komentarzy. Twój może być pierwszy.
awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

awatar
Gość
awatar
Gość

2018-12-04 21:21:35
takie spoko ogolnie do wypicia przed czwartkiem
awatar
Gość
awatar
Gość

2018-08-20 08:29:06
Zimne samo wchodzi ????
awatar
Gość
awatar
Gość

2018-06-04 05:46:50
Mam okazję zapoznać się z tym piwem. Smakuje dobrze i nie jest zbyt mocne. Trzeba go dużo wypić aby zaszumiało w głowie. Smakuje bardzo dobrze.
Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010


Serwis przeznaczony jest
dla osób pełnoletnich.

Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach.
Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.




Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam.
Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.