zamknij Przeglądaj bez reklam! patronite
Labatt Ice Beer
Labatt Ice Beer
Labatt Ice Beer
% alk. 5.6
brak koduaddbarcode

W 1993 roku browar Labatt jako pierwszy na świecie wprowadził na rynek piwo warzone w wyjątkowy sposób. W trakcie produkcji schładzane jest ono do temp. -4 stopni C, a następnie kryształki lodu usuwa się, co czyni piwo łagodniejszym i lżejszym. Dodatkową łagodność smaku uzyskuje się poprzez długie leżakowanie. Dzięki użyciu północno-amerykańskich oraz europejskich odmian chmielu piwo posiada pełny, a jednocześnie delikatny smak.
Dodał: bibosz - 2012-05-31 12:50:00

oceny Oceny

Użytkownicy 0 / ilość: 0
Goście 0 / ilość: 0
średnia 0 / ilość: 0

Oceń piwo

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

awatar
Gość
awatar
Gość

2015-12-30 19:57:16
wymrażanie i usuwanie lodu nie powoduje przypadkiem, że piwo jest mocniejsze?
awatar
Gość
awatar
Gość

2013-06-11 18:26:34
jakieś20lat temu piłem to piwo w kanadzie,tyle moich wspomnień
awatar
Gość
awatar
Gość

2013-01-22 14:58:27
suupppppre ale od5 lat niedostępneeee
Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010