Piwo ciemne dolnej fermentacji. Jest to kontynuacja serii piw Kujawskich, nawiązujących do tradycji regionu. Piwo zostało wyprodukowane tylko z naturalnych składników: wody, ciemnego słodu, chmielu i drożdży. Leżakowane w zbiornikach w niskiej temperaturze przez minimum 3 tygodnie, doglądane przez kujawskich piwowarów z Nakła nad Notecią.
Dodał:
lukas85 - 2014-08-26 08:56:18
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Moje_Zdrówko
MateoKrk_
mati25
Gość
ogólnie piwo bez wad. jak dla mnie zaskakujące bo ciemne lagery wolę w stylu niemieckim a tu odnalazłem piwo degustacyjne, słodkie, czekoladowe armaty, teściwe i pełne. mam też porter i irlandzkie z brandem kujawskie. zobaczymy... ogólnie bardziej deserowe i na wieczór, czyli na jesień w sam raz.