To produkt dla tych, którzy z jakiegoś powodu nie mogą sobie pozwolić w danym momencie na spożywanie alkoholu, a mają ochotę na wysączenie rubinowego napoju z pianką. Technologia produkcji napoju jest identyczna jak produkcja piwa za wyjątkiem jednego etapu: fermentacja trwa bardzo krótko. W niekorzystnych dla siebie warunkach drożdże są w stanie wytworzyć do 0.5% alkoholu, udaje się nam jednak naturalnie nasycić napój dwutlenkiem węgla. Podpiwek Warmiński jest doskonałym napojem izotonicznym, zawiera witaminy i minerały, niesie ze sobą energię. Doskonale gasi pragnienie, uzupełnia mikro i makroelementy, dostarcza energii. Doskonały po wysiłku fizycznym, dla poprawienia nastroju i samopoczucia.
Dodał:
admin - 2011-01-17 10:29:32
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gość
MateoKrk_
Aromat Bardzo Przyjemny Palone Słody Dominują Nuty Ciemnego Chleba Razowego (Pumpernikiel) Karmelu i Kawy Zbożowej w Tle Wyczuwalne Także Miodowe Klimaty.
W Smaku Delikatna Słodycz Karmel Ciemny Chleb Kawa Zbożowa Palone Słody Delikatne Nuty Miodowe Goryczka Co Prawda Niska Ale Mimo Wszystko Jest Wysycenie Także Niskie.
Co Kormoran To Jednak Kormoran Najlepszy Podpiwek Jak Dotąd Jaki Piłem Polecam z Czystym Sumieniem :)
bezi2612
Krwawy