Uwarzone przez Browar Kazimierz.
Czy zastanawialiście się kiedyś, jak to jest kiedy piwo wyjdzie aż za dobrze? My już wiemy, a Wy też się zaraz dowiecie! Reacja może byćtylko jedna... Oh My Dayum!
Piwo pasteryzowane, niefiltrowane.
Skład: woda, słody jęczmienne, płatki ryżowe, płatki pszeniczne, chmiele, drożdże.
Polecana temperatura serwowania to 9-11°C.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gandalfino
Aromat cytrusowo kwiatowo słodowy.
Gładkie. Skąpo nasycone. Raczej wytrwane.
Pełne słodowości, owocowe. Goryczka cytrusowa. Alkohol odrobinę rozgrzewa.
No jak, dla mnie nie pykło. Za dużo double, za mało wytrawne. Ale wypić się da.
Gibon