Hubertus jest warzony tradycyjną metodą na bazie pilzneńskiego słodu, chmielu Żateckiego oraz źródlanej wody z browarnianej studni. Jest to mocne, pełne piwo, z przyjemną goryczką o dużej intensywności. Finisz jest długi z wyczuwalną nutą przypraw.
Dodał:
jando - 2014-11-04 10:58:21
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Lukaszndm
szab12
nietzsche
Zapach: chmielowy i mineralny
Smak: Nie powiedziałbym, że to 12, raczej 11, nie smakuje też jak typowy czeski pils, raczej jak przyzwoicie zrobiony lager na modłę międzynarodową, jakiś Staropramen albo Pilsner Urquell, fajna owocowość, czystość słodowa, bez wtrętów karmelowych czy biszkoptowych, ok nachmielenie, ale goryczka żadna. Napewno jest lepsze od 11, więc niech ma 6, ale to takie piwo robione trochę pod masowego konsumenta.
BRYNIU
Wysycenie: Wysokie
Warka do: 05.07.2018r