Piwo warzone tradycyjną metoda dolnej fermentacji, długo dojrzewające w niskiej temperaturze. Delikatna nuta goryczy to efekt dozowania polskiego chmielu w trzech etapach. Do produkcji piwa stosowane są naturalne składniki oraz woda źródlana z własnego ujęcia o idealnej dla człowieka proporcji wapnia do magnezu. Przyjemne lekkie piwo, idealne na ciepłe dni. W smaku delikatne, bez zbędnych udziwnień, po prostu dobre.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gandalfino
Aromat słodowy.
Słabo nasycone. Lekkie. Wodniste.
Chmielu prawie nic. Czysty profil słodowy.
Takie nijakie.
Anglik66
Smak: bardzo lekka goryczka, słodowe, miód - tyle. Bliżej mu do Perły niż do kraftu...
oranjefan
Gość