Pastry Extra Stout to najmłodsze dziecko z rodziny FES oparty na słodkiej podstawie, dzięki której kojarzy się z czekoladą, ciastkami i generalnie - deserem w piwie.
Piwo według receptury Bartosza Nagiewicza to istna ciasteczkowa bomba uzbrojona w aromaty brownie, wanilii i jagód.
Dodał:
ArdianK - 2021-07-14 18:53:48
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
windxore
Słodjko, piernikowo, czekoladowo.
Faktura / odczucie w ustach:
Niezbyt cieliste, zdecydowanie nie jest ulepem, wysycenie między niskim a średnim, całkiem pijalne.
Smak:
Słodko, ale z wyczuciem, czuć taką płynną czekoladę, kakao. Całość kontrastuje delikatny posmak czerwonych owoców, trochę śliwki, może wiśni. Całość fajnie ułożona, deserowa i delikatna.
Gość
mariomario11
Smak słodka czekolada ciasteczko kawa goryczki brak
Bardzo dobry wciągający stout
Ułożony nasycenie niskie
Novy80