Hoplala Dzika Lala
Hoplala Dzika Lala
Hoplala Dzika Lala
% alk. 5.2
Blg 13.0
5906874239421addbarcode
ulubione: 1

Sycące piwo górnej fermentacji z dodatkiem soku z polskich cydrowych jabłek. Wyjątkowy aromat i owocowość zawdzięcza również chmieleniu Oktawią i Cashmere. Dzika Lala powstala dzięki kooperacji dziewczyn z Hoplala z dziewczynami z Cydrovni
Dodał: Kindi - 2022-03-25 20:33:28

oceny Oceny

Użytkownicy 5,25 / ilość: 8
Goście 10 / ilość: 1
średnia5,78 / ilość: 9

Twoja ocena

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

awatar
Gość
awatar
Gość

2022-07-11 18:16:07
Piwko wybitne, styl cydro ale spotykam po rz pierwszy, zbalansowana słodycz z wyczuwalną nutą kwasowości jabłka, jak dla mnie delikatnie nachmielone.
awatar
Gość
awatar
Gość

2022-07-11 18:14:28
Z*******e piwo, dużo chmielu i smak jabłek, uwielbiam i nawet kolegom w domu smakuje.
awatar
Gandalfino
starstarstarstarstar

2022-07-06 20:20:51
Opalizująca słomka. Piana biała, niska, stabilna. Kwaśno winny zapach jabłek.
W smaku mnóstwo jabłka. Kwaśnego, kooperującego z goryczką. Posmaki skórkowe. Słodyczy nie uświadczysz.
Piwo praktycznie przykryte owocem. Ani to smaczne, ani oryginalne.
oceny Oceny użytkownika:
6 ( smak: 7, zapach: 6, wygląd: 7 )
awatar
Filipczy
starstarstarstarstar

2022-04-17 20:02:32
Miks piwa z cydrem nie smakuje najlepiej. Jedno zabija smak drugiego i efektem jest nijakie piwo.
oceny Oceny użytkownika:
5 ( smak: 5, zapach: 5, wygląd: 5 )
starsze »
Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010


Serwis przeznaczony jest
dla osób pełnoletnich.

Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach.
Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.




Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam.
Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.