Orzeźwiające, słodko-kwaśne piwo górnej fermentacji, z dodatkiem kiwi.
Piwo pasteryzowane i niefiltrowane
Składniki: woda, słód jęczmienny, słód pszeniczny, płatki owsiane, kiwi puree, laktoza, chmiel, drożdże, bakterie Lactobacillus Plantarum
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
zbieraczek
Barwa całkowicie mętna, słomka.
Zapach - kwaśny, mocno jogurtowy, jest kiwi.
Smak: wysycenie niskie+/średnie-, leciutkie, pijalne, kwaskowe ale nie kwaśne, orzeźwiające, mocno jogurtowe, czuć kiwi, jakieś zielone owoce. Idealne piwo do wzięcia z marketowej półki w ciepły dzień, nic mniej, nic więcej.
jover
Shinodin
Gandalfino
Musujące. Jednak gazu mało. Kwaśne. Orzeźwiające. Owocowe.
No niezłe są te owocowe dziesiątki. Ale powoli już mi się nudzą.
No i jesień za rogiem.