Cierpliwość i pokora to cechy, które natura potrafi wynagrodzić. W przypadku piwa naturalnego stosujemy 5-tygodniowy okres leżakowania i brak filtracji, co nadaje mu wyjątkowego charakteru. Prawdziwe piwo, dla prawdziwych ludzi – uwarzone tradycyjnie, w zgodzie ze sztuką piwowarską i naturą.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
WaldemarS
Gandalfino
Bardzo słodowe. Z nutą ziemistą, piwniczną. I całkiem porządną goryczką.
Solidna klasyka.
Gość
Lekkie zmętnienie, piana na dwa palce i długo się trzyma. Dawno nie widziałem tak fajnej piany. Nie jest kremowa ale biała i drobna. Super.
Zapach herbaciany, przyjemny, goryczkowy i słodowy ale nie słodkawy. Spoko
Smak. Mineralne i niewysokie nagazowanie podkreśla walory.
Pełne, jest w nim coś słodkiego (monachijski) ale szybko kontrowane trawiastą goryczką, minimalna kwiatowość. Goryczka długa, zalegająca, przyjemna, charakterystyczna dla polskich chmieli.
W kategorii - bombowe piwo.
Basileus81