Jeśli masz możliwość, podaj kod kreskowy piwa. Będzie on w przyszłości wykorzystywany w aplikacji pozwalającej wyszukać piwo w naszej bazie na podstawie zeskanowanego kodu.
Barwa brunatno- pomarańczowa, pod światło złoto- bursztynowa, mocno mętna. Zapach- sztucznie alkoholowy, o akcentach słodko- owocowo, roślinno -iglastych, mydlano alkoholowych- niezbyt przyjemny i odpychający momentami inaczej. Smaki: biszkoptowe, owocowe, kwiatowe, lekko karmelowe, (nikłe w aromaty, płytkawe, nieułożone). Na finiszu lekka drożdżowość i chmiel w aromacie, lekki osad na dnie. CO2 kwaskowe ,średnie wysycenie, \"szczypiące\". Piana nieestetyczna, sztucznej struktury szybko opadająca do\" zera\".Podsumowując: słabizna z użyciem słodu bursztynowego? Zapewne jedno z gorszej klasy piw z prywatnych browarów zza zachodniej granicy. Na plus jedynie niepasteryzowane wysycenie.
Browar Felsenbrau, Rodziny Glossner, w sumie dość uczciwie, jak na obecną chwile wytwarza alkohole. Walory smakowe produktów, są korzystne / naturalne, dość czyste, bez większych wad, o charakterach "zdrowych mikroorganizmów", łatwo pijalne, więc "przyjaźniejsze, dla szerszej gammy odbiorców".
Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach. Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.
Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam. Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
PiwowarWWA
PiwowarWWA
Stacher93