Duvel Tripel Hop 2016 (HBC-291)
Duvel Tripel Hop 2016 (HBC-291)
Duvel Tripel Hop 2016 (HBC-291)
% alk. 9.5
IBU 50
brak koduaddbarcode

Do produkcji Duvel Tripel Hop w odsłonie na 2016 rok wykorzystano eksperymentalne odmiany chmielu (HBC-291) z doliny Yakima w USA.
Dodał: Sit0 - 2016-04-10 21:55:19

oceny Oceny

Użytkownicy 0 / ilość: 0
Goście 6,5 / ilość: 2
średnia6,5 / ilość: 2

Twoja ocena

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

Na razie brak komentarzy. Twój może być pierwszy.
awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010


Serwis przeznaczony jest
dla osób pełnoletnich.

Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach.
Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.




Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam.
Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.