Piwo uwarzone przez Browar Deer Bear.
Zaszalejmy. Postanowiliśmy zabrać się za technikę chmielenia piwa podczas fermentacji w sposób zupełnie nowatorski. Ogromna ilość użytego chmielu - w tym wypadku jednego rodzaju - została użyta podczas kilku etapów fermentacji piwa. Dodatkowo nachmieliliśmy solidnie piwo na whirpoolu i na zimno. Poznaj zupełnie unikatowe podejście do chmielenia polegający na biotransformacji chmielu na kilku etapach produkcji.
Piwo pasteryzowane, niefiltrowane
Skład: woda, słód jęczmienny, płatki owsiane, płatki pszenne, słód owsiany, chmiel
citra, drożdże
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Shinodin
Gandalfino
Pachnie cytrusem. Niezbyt mocno.
Nasycone w sam raz. Treściwe. Słodowo cytrusowe z fajną goryczką. Nieśmiałą a wyczuwalną.
Bez szału ale smacznie.
stresS
Etykieta bardzo fajna, ale smak i zapach mi nie leży, a to przecież najważniejsze. Chętnie spróbuję innych propozycji od Deer Bear, bo jest to mój pierwszy kontakt z ich browarem.
oranjefan