Pastry Sour, słodko kwaśne piwo nawiązujące do wyrobów cukierniczych to styl, który w ostatnich latach zdobył ogromną popularność. Nasze drugie piwo jubileuszowe inspirowane sernikiem z marakują nie dość, że jest w wersji imperialnej to jeszcze na bazie belgijskiego piwa - świętowania ciąg dalszy.
Piwo pasteryzowane, niefiltrowane, może zawierać naturalny osad drożdżowo-chmielowy. Składniki: woda, słód jęczmienny: pilzneński; pszeniczny; monachijski jasny; barwiący obłuszczony; naturalny sok z marakui, cukier kandyzowany, laktoza; ekstrakt z wanilii; chmiel: Saaz, East Kent Goldings, Marynarka, Lubelski; drożdże.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gość
Piwny_Janusz
wojtaswb2
ArdianK