Wheat IPA
Stan czysty to pełny opis obserwowalnych właściwości systemu fizycznego. W przypadku pszenicznego IPA taki opis jest dość prosty: pszenica balansuje klasyczne IPA, czyni je gęstszym i nieco słodszym.
Piwo jasne, pasteryzowane, niefiltrowane.
Składniki: woda, słód jęczmienny pilzneński, słód pszeniczny, płatki ryżowe, płatki owsiane, płatki pszenne, chmiele (Columbus, Galaxy, Citra, Amarillo), drożdże.
Goryczka 2,5/5
Zalecana temperatura spożycia 8-10°C
Szkło: IPA Glass
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Może zawierać naturalny osad drożdżowo-chmielowy.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gandalfino
Coś z tym piwem bardzo nie halo. Nawet nie chce mi się wnikać. Do morza z tym.
Shinodin