Jeśli masz możliwość, podaj kod kreskowy piwa. Będzie on w przyszłości wykorzystywany w aplikacji pozwalającej wyszukać piwo w naszej bazie na podstawie zeskanowanego kodu.
Pogromcy Meatów, Wrocław, 13.07.2017 Połączenie dwóch bardzo fajnych piwek i wyszło coś co łączy najlepsze z obu tych piw. Co do składników, cynamon, migdały i wanilia na drugim planie. Papryczka bardzo fajnie piecze w przełyk, nie nachalnie. Kawa taka mleczna, bardzo wyczuwalne kakao i w zapachu i w smaku. Alkohol jest niewyczuwalny, a pieczenie jest oczywistym efektem papryki. Bardzo przyjemne piwo.
Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach. Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.
Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam. Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Barbarossa
Połączenie dwóch bardzo fajnych piwek i wyszło coś co łączy najlepsze z obu tych piw. Co do składników, cynamon, migdały i wanilia na drugim planie. Papryczka bardzo fajnie piecze w przełyk, nie nachalnie. Kawa taka mleczna, bardzo wyczuwalne kakao i w zapachu i w smaku. Alkohol jest niewyczuwalny, a pieczenie jest oczywistym efektem papryki. Bardzo przyjemne piwo.