Doctor Brew Red Currant Barley Wine Herbal Tincture Barrel Aged
% alk. 10.5
Blg 24.0
IBU bd
brak koduaddbarcode

Wariacja na temat klasycznego angielskiego BW fermentowanego z sokiem z czerwonych porzeczek i leżakowanego przez pół roku w beczkach po niemieckiej, ziołowej nalewce
Ekstrakt 24%. Alkohol 10,5%. Słody: bd. Chmiele bd. dodatki: sok z czerwonych porzeczek, pól roku w beczkach po ziołowej niemieckiej nalewce.
Dodał: Marianek - 2020-02-18 19:27:10

oceny Oceny

Użytkownicy 8 / ilość: 1
Goście 0 / ilość: 0
średnia 8/10 / ilość: 1
To piwo znajduje się jeszcze w poczekalni. Uzupełnij opis.

Oceń piwo

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

Na razie brak komentarzy. Twój może być pierwszy.
awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010