Ciechan Stout
Ciechan Stout
Ciechan Stout
% alk. 5.4
Blg 14.0
brak koduaddbarcode
ulubione: 5

Piwo Ciemne Stout produkowane przez Browar Ciechan jest warzone metodą dekokcyjną dwuwarową tradycyjną, górnej fermentacji przy zachowaniu starych receptur. Urządzenia jak i pomieszczenia technologiczne są historycznymi co ułatwiło odtworzenie procesu leżakowania i fermentacji. Tradycyjne procesy warzenia gwarantują niepowtarzalny aromat i smak.
Piwo Stout produkowane jest z czterech słodów, monachijskiego, pilzneńskiego, barwiącego, czekoladowego ze znaczącym udziałem mąki owsianej, jest filtrowane. Posiada wyjątkowe walory smakowe, odżywcze i zdrowotne.
Dodał: admin - 2010-07-21 08:35:20

oceny Oceny

Użytkownicy 7,71 / ilość: 24
Goście 7,61 / ilość: 33
średnia7,65 / ilość: 57

Twoja ocena

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

awatar
Gość
awatar
Gość
2015-09-24 22:41:47
Popieram właściciela browaru w walce o normalną Polskę
awatar
pajak
starstarstarstarstar
2015-02-05 00:51:01
Widział ktoś dostępne? Dłuższy czas brak w sklepach
oceny Oceny użytkownika:
8 ( smak: 8, zapach: 8, wygląd: 8 ) 2013-12-27
awatar
Gość
awatar
Gość
2014-04-14 17:56:52
Prawie w ogóle nie czuć w nim paloności. Jak dla mnie to nie stout. Niemniej nie są to jakieś szczyny i można wypić ze smakiem.
awatar
lopez
starstarstarstarstar
2014-02-26 17:14:14
Spodziewałem się więcej po tym ciechanie. Mam nadzieję, że go dopracują.
starsze »
Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010


Serwis przeznaczony jest
dla osób pełnoletnich.

Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach.
Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.




Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam.
Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.