Browar w Ciechanowie jako pierwszy w Polsce wyprodukował piwo tego typu metodą tradycyjną przy zachowaniu starych receptur. Tradycyjne procesy warzenia gwarantują niepowtarzalny aromat i smak. Piwo Miodowe to napój posiadający wyjątkowe walory smakowe, odżywcze i zdrowotne. Orzeźwia i pobudza apetyt, działa rozgrzewająco. Cudowny złocisty kolor i miodowy aromat nadają mu absolutną unikalność i wyjątkowość. Ulubione przez płeć Piękną . Można je spożywać w postaci „grzańca”.
Dodał:
admin - 2010-04-12 09:18:55
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gość
\"Piwo warzone na prawdziwym miodzie\".
Gość
Gość
Pisałem do tego browaru w tej sprawie z trzy razy ale niestety bez odzewu....
Jakieś 10 lat temu na forum ciechana ktoś z tego browaru napisał: ciechan komercyjny - NIGDY!!!!! (szkoda że nie zrobiłem wtedy screena ekranu...)
Od kilku lat to piwo można dostać w takich hipermarketach jak oszołom itp.
Pamiętam jak ok kwietnia 2011 piwo stało się klarowne z namiastką osadu na dnie w porównaniu do poprzedniej wersji i spadła ilość alkoholu z 6,2 do 5,7% ale nadal było wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju.
Na dzień dzisiejszy to kpina, landrynki o aromacie miodowym rozpuszczone w jakimś podłym piwsku.
Ale jak widać opłaca im się to, tak samo jak przeróbka ciechana wybornego którego niegdyś piłem głównie, skupili się na etykiecie i najpierw zlikwidowali napis nieutrwalone a potem walnęli niepasteryzowane z terminem ważności zwiększonym z miesiąca na kilka miesięcy...
To nie moralne jak mozna robić w balona klientów którzy tak polubili te piwa, no ale w tym kierunku niestety podąża cały swiat i potrzebuje coraz lepszych ekspertów od marketingu których zadaniem jest wciskanie odbiorcom coraz większego g***a jadącego na renomie produktu z przed wielu lat który był wykonany rzetelnie...
Gość
Gość