Jeśli masz możliwość, podaj kod kreskowy piwa. Będzie on w przyszłości wykorzystywany w aplikacji pozwalającej wyszukać piwo w naszej bazie na podstawie zeskanowanego kodu.
Bardzo wiśniowe. Lekkie nuty skórzane. Czuć słodycz. Wyraźne nuty pestkowe. Ta owocowość jest konkretna. Piana średnia, drobna. Ciemnoczerwone, kolor głęboki, jest zamglone. W szkle mocno wiśniowo. Mniej słodko, a bardziej kwaśno. Mocne wysycenie. Bardzo kwaśne. Liczyłem na więcej słodyczy. Ciało dobre. Wiśnia owszem, ale bardziej na finiszu. Delikatnie octowe, co mi do końca nie pasuje. Jest bezkompromisowe, pewnie ma wielu zwolenników, ale to nie do końca mój styl. Owocowość okej, ale za dużo kwaśności, a za mało słodyczy. Trochę mi też brakuje więcej funky. Taniczność delikatna. Liczyłem chyba na więcej. Cantillon to taka klasa sama w sobie, to może ja nie wiem jak ma smakować dobry Kriek. Oceniam co jest, jest tylko dobre.
Piana obfita, drobno pęcherzykowa, trwała. Wyraźnie czuć dzikie drożdże i świeże wiśnie. W smaku sporo wiśni, wyraźna kwaskowość, trochę nut dzikich drożdży i tanin, wysycenie od średniego po wysokie. Świetny kwach, cantillion to marka sama w sobie i nie bez powodu. Jak ktoś się lubuje w kwachach to spróbuje prędzej czy później.
Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach. Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.
Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam. Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
David_Haye
Barbarossa
Wyraźnie czuć dzikie drożdże i świeże wiśnie.
W smaku sporo wiśni, wyraźna kwaskowość, trochę nut dzikich drożdży i tanin, wysycenie od średniego po wysokie.
Świetny kwach, cantillion to marka sama w sobie i nie bez powodu. Jak ktoś się lubuje w kwachach to spróbuje prędzej czy później.