Wody Pacyfiku nie znają litości.
Ty jednak wiosłujesz dalej. Pot leje się po plecach, słońce praży, ale nie możesz się teraz poddać. Nowozelandzka Steward Island już blisko. Kusi Cię wizja zdobycia legendarnego owocu - Chabrowego Manganasa. Soczysty jak mango, aromatyczny jak ananas, nie możesz mu się oprzeć. Spróbuj, nie pożałujesz.
Składniki: woda; słody: Jęczmienny Pale Ale, Pszeniczny, Biscuit, Carared; chmiele: Mosaic, Southern Cross, Sticklebract; drożdże: Safale US-05.
Piwo górnej fermentacji, niepasteryzowane, niefiltrowane.
Zalecana temperatura serwowania 7-11°C.
Polecane szkło: Wheat Glass.
Dostępne w bezzwrotnej butelce o pojemności 500 ml.
Wyprodukowano przez PM Brewery Ltd Czechy na zlecenie Browar Cameleon sp. z o.o. z Dąbrowy Górniczej.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny