Jeśli masz możliwość, podaj kod kreskowy piwa. Będzie on w przyszłości wykorzystywany w aplikacji pozwalającej wyszukać piwo w naszej bazie na podstawie zeskanowanego kodu.
Lager, w dodatku słaby (ekstrakt i alkohol). Taki ,że można cały wieczór siedzieć w piwiarni i pić go litrami... Amatorzy IPY (sripy) na pewno będą zawiedzeni. Nie ma tu żadnego aromatu amerykańskich chmieli. Typowy czeski (słowacki) lager (jasne pełne) właśnie taki ma być - stąd złoty medal KPR w tej kategorii.
Piana średnio i grubopęcherzykowa, średniej wysokości. Barwa jasna, piaskowa/żółta, bardzo delikatnie zmętniona. Zapach mocno słodowy, lekki, chleb, troszkę czeskiego chmielu. Smak: dość gładkie, wysycenie niskie+, goryczka niska, mocno słodowe, trochę czeskiego chmielu, mocno zbożowe, wyraźna skórka z chleba
Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach. Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.
Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam. Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Luki1968
Gość
Amatorzy IPY (sripy) na pewno będą zawiedzeni. Nie ma tu żadnego aromatu amerykańskich chmieli.
Typowy czeski (słowacki) lager (jasne pełne) właśnie taki ma być - stąd złoty medal KPR w tej kategorii.
Gość
zbieraczek
Barwa jasna, piaskowa/żółta, bardzo delikatnie zmętniona.
Zapach mocno słodowy, lekki, chleb, troszkę czeskiego chmielu.
Smak: dość gładkie, wysycenie niskie+, goryczka niska, mocno słodowe, trochę czeskiego chmielu, mocno zbożowe, wyraźna skórka z chleba