Beerlao Lager
Beerlao Lager
Beerlao Lager
% alk. 5.0
brak koduaddbarcode

Magazyn Time nazwał je „najlepszym piwem Azji”, a Bangkok Post przyznał mu tytuł „Dom Perignon azjatyckiego piwa”. Tradycja tego laotańskiego piwa sięga 1973 roku. Warzone z ręcznie zbieranego ryżu jaśminowego, krystalicznie czystej wody czerpanej u podnóży Himalajów, francuskiego słodu jęczmiennego i niemieckich drożdży, łączy w sobie najlepsze tradycje Wschodu i Zachodu. Czyste i subtelne w smaku, doskonale dopełnia widok na Mekong.
Dodał: Barcelonismo - 2015-06-16 08:45:49

oceny Oceny

Użytkownicy 5 / ilość: 1
Goście 9 / ilość: 3
średnia8 / ilość: 4

Twoja ocena

Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:

Komentarze:

awatar
Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny

awatar
Gość
awatar
Gość
2021-09-28 15:05:54
najlepsze,jak dla mnie ,azjatyckie piwo.rewelka!
awatar
Gość
awatar
Gość
2020-09-24 13:07:22
najlepsze azjatyckie piwo jakie piłem w życiu.
awatar
Gość
awatar
Gość
2015-06-26 13:44:27
Jedno z najlepszych piw jakie miałem okazję pić.
Zobacz także:
wykonanie choruzy.pl © 2010


Serwis przeznaczony jest
dla osób pełnoletnich.

Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" potwierdzasz swoją pełnoletność oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie, Twoich danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach.
Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.




Koszty funkcjonowania serwisu pokrywa emisja reklam.
Prosimy o wyłączenie wszystkich wtyczek typu AdBlock.