Piwo bezalkoholowe dolnej fermentacji ze słodu jęczmiennego o smaku brzoskwiniowym. Wyprodukowane oryginalną metodą opracowaną przez browar Bavaria. Tradycyjnie w piwach bezalkoholowych alkohol jest odfiltrowywany i usuwany na końcu procesu produkcyjnego. Bavaria zmieniła proces warzenia tak, aby alkohol w tym piwie w ogóle się nie pojawiał. Taka operacja umożliwia uzyskanie unikalnego, pełnego smaku. Piana po przelaniu do kufla przyjemnie "syczy", tworzy sporą, białą czapę i zostaje na krótką chwilę. Kolor jasno złoty, nasycenie spore. Zapach tylko i wyłącznie brzoskwiniowy. Pijąc te piwo czułem się, jakbym pił sok brzoskwiniowy. Goryczki bądź też słodowego smaku - brak.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
stresS
pallek
https://www.youtube.com/watch?v=eqv8xkjUVtk
hendrix89
Gość
doktor_piwo
Ale jak ktoś woli piwko to polecam Pecheresse :)