The Butcher, czyli piwo o krwiście czerwonej barwie. W smaku uderza mocna goryczka na poziomie 75 IBU, kontrowana delikatną nutą słodową . W aromacie urzeka mocna dawka cytrusów i żywicy pochodząca z chmielenia na zimno trzema amerykańskimi odmianami chmielu Citra, Simcoe i Amarillo.
Składniki: woda; słody: Pale ale, Carafa Special Typ II; chmiele: Tomahawk, Citra, Simcoe, Amarillo; drożdże: US-05.
Piwo niepasteryzowane i niefiltrowane.
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gość
tylko dla rzeźników
Jacelinho
David_Haye
Gandalfino
Żywica, cytrusy, karmel w aromacie.
Gładkie, bez gazu. Wytrawne.
Owocowo słodowe ze szlachetną cytrusową goryczką. Odrobina alkoholu w smaku.
Dobre