Piwo górnej fermentacji ze słodu pszenicznego, nie filtrowane. Švyturys White Baltas Hefeweizen przygotowywane jest z najlepszych gatunków słodu
jęczmiennego i pszenicznego, na bazie czystej artezyjskiej wody, wyjątkowych gatunkach drożdży piwnych powierzchniowej fermentacji, które nadają piwu przyjemny owocowo aromat i słodkawy posmak. Specjalna technologia warzenia pozwala na zachowanie korzystnych biologiczno-aktywnych substancji w
trakcie całego procesu przygotowywania piwa. Przed spożyciem piwo należy schłodzić, nalewać warstwowo, po nalaniu ok.1/3 butelki resztę piwa zamieszać i dopiero dopełnić. Piwo najlepiej pić w wysokiej, uprzednio zwilżonej wysokiej szklance.
Dodał:
admin - 2011-03-10 09:40:12
Komentarze:
z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Gość
Gość
Gość
Damcio88
Gość