Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu (więcej informacji).
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Rozumiem, nie pokazuj więcej tego komunikatu.

Warzelnie Restauracyjne


 Czy wiesz, że...

Generalnie piwo podaje się w temperaturze 8-12 stopni C - im ciemniejsze piwo tym może być cieplejsze. Nie poleca się chładzania piwa poniżej 6-7 stopni, może wówczas stać się niesmaczne.

« Krajan Niefiltrowane | Klasik »
Pivovaria Pszeniczne
Piwo górnej fermentacji w stylu weizen, orzeźwiające, warzone ze słodu pszenicznego i jęczmiennego jasnego. Piwo to charakteryzuje się słomkową barwą i puszystą białą pianką. W smaku wyczuwa się pszenicę jak również aromat bananowo - goździkowy.

Alk. 5,1% obj.    Ekstr. 12,5% wag
Średnia ocena: 7,27/10
Dodał: krzysiek.w17 - 2013-01-17 09:11:00
W tym: ocena Użytkowników - 1, ocena Gości - 7,9
Ilość ocen: 11
Twoja ocena:
Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:
Komentarze:




piwoTAK

Było w rodzince kupiłem drogie jak cholera i okropnie kwaśna ta pszenica .
2014-02-17 14:47:07
Oceny tego użytkownika: 1 ( smak: 1, zapach: 1, wygląd: 1 )

Gość

Jak dla mnie to rewelacja to piwo
2013-05-21 09:34:13

Gość

Bardzo zacne piwko, niestety trudno dostępne w Warszawie. :(
2013-04-19 20:02:33

Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Zobacz także:

« Krajan Niefiltrowane | Klasik »
wykonanie choruzy.pl © 2010