Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji
Domeny internetowe - Domenio.pl
 Ilość piw w katalogu:

5895


 Czy wiesz, że...

Chmiel, który jest podstawową przyprawą stosowaną do produkcji piwa, potrafi rosnąć nawet ponad pół metra na dobę.

« Królewskie | Jagiełło Magnus »
Piast Mocne
Piast Mocne
Strong Pale Lager

Intensywny smak, barwa ciemnego bursztynu, charakterystyczna chmielowa goryczka i oryginalna receptura browaru z ponad stuletnią tradycją - a wszystko to za przystępną cenę. Nic dziwnego, że juz od dawna jest to najpopularniejsze mocne piwo na Dolnym Śląsku.
Dowodem wysokiej jakości tego piwa są medale zdobywane na prestiżowych konkursach piwnych w Polsce i za granicą m.in. złoty medal na konkursie Monde Selection w Brukseli czy srebrny medal w konkursie Chmielarzy i Piwowarów - Chmielaki Krasnostawskie.

Alk. 6,7%    Ekstr. 14,0%    Kraj pochodzenia: Polska Polska
ocena Użytkowników: 4,55 / ilość: 49
Dodał: admin - 2010-09-28 08:48:03
ocena Gości - 5,63 / ilość: 62
średnia ocena - 5,15 / ilość: 111
Twoja ocena:
Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:
Komentarze:




Gość

/ 3 /
2016-07-28 16:07:59

szczaq

Pite we Wrocławiu, całkiem udane mocne piwo (choć jak na mocne to tylko 6,7). Dobrze ukryty alkohol, kontra słodowa, nie czuć wad. Nie ukrywam, że jestem tym zdziwiony po przeczytaniu komentarzy.
2016-02-20 22:05:49
Oceny tego użytkownika: 6 ( smak: 6, zapach: 6, wygląd: 5 )

Gość

To nie ten sam Piast co kiedys Carlsberg spieprzyl to co bylo dobre
2016-02-18 07:23:53

Gość

Piast? Browar Piast wyburzyli jakieś 15 lat temu, mieszkam niedaleko. Teraz tylko diabeł i carlsberg wiedzą gdzie warzone jest to coś.
2015-06-27 23:26:59

Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Zobacz także:

« Królewskie | Jagiełło Magnus »
wykonanie choruzy.pl © 2010