Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji
Domeny internetowe - Domenio.pl
 Ilość piw w katalogu:

5904


 Czy wiesz, że...

26 lutego 1999 r. o godzinie 23.00 zebrały się jednocześnie w pubach, restauracjach i barach amerykańskich 197 843 osoby, żeby wznieść Wielki Toast Guinnessa.

« Strong Dwusłodowy | Fortuna Komes Porter Bałtycki »
Heban
Heban
Schwarzbier

Heban od kilku lat należy do elity ciemnych piw na polskim rynku.
Cały czas pozostaje wierny swej pierwotnej maksymie zawartej na etykiecie „dostojne, szlachetne, niespotykane..., długo można prawić mu komplementy, lecz tak naprawdę liczy się jego pełny, dojrzały, aksamitny smak.”
Znakomita jakość i walory smakowe z roku na rok zwiększają grono jego zwolenników.
Wspaniałe piwo dla tych którzy chcą poznać urok smaku piwa inego niż jasne.
Wielokrotnie nagradzane w swojej klasie na licznych konkursach piw.
Klasyczny proces produkcji, w którym powstaje to piwo nadaje mu pełen aromat, wspaniałą barwę i smak. Nuty delikatnej słodyczy z ciemnych monachijskich słodów znakomicie komponują się tutaj z goryczką szyszek chmielu.

Alk. 5,4%    Ekstr. 12,0%    Kraj pochodzenia: Polska Polska
ocena Użytkowników: 7,56 / ilość: 18
Dodał: admin - 2010-07-07 08:07:45
ocena Gości - 8,11 / ilość: 45
średnia ocena - 7,95 / ilość: 63
Twoja ocena:
Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:
Komentarze:




d1010mm1

kto pierwszy robił to piwo?
2013-05-21 11:45:13

Gość

Nie znam lepszego! Do spróbowania z beczki w Warszawie bar Antykwariat na ulicy żurawiej! Polecam gorąco
2012-04-10 22:54:28

pietja

Jak pierwszy kolega napisał piwo jest teraz kiepskieeeee. Przed sprzedażą browaru Heban był super. Cena wygórowana.
2011-09-16 15:06:11

Gość

To piwo było dobre dopóki browar nie został sprzedany. Teraz to straszna pomyłka. Nie daje rady wytrzymać tego okropnego smaku słodu jęczmiennego.
I jeszcze do tego ta cena. Śmiech na sali.
2011-07-06 21:16:15

Gość
Nie żeby coś, ale większość piw jest robionych ze słodu jęczmiennego, to jeden z podstawowych surowców piwowarskich, jeżeli piwo nawet jest robione z innych słodów, to są one z reguły dodatkami do słodu jęczmiennego, gdyż zapewnia on odpowiednie odfermentowanie piwa...
2013-07-08 17:58:53

Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Zobacz także:

« Strong Dwusłodowy | Fortuna Komes Porter Bałtycki »
wykonanie choruzy.pl © 2010