Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji
Domeny internetowe - Domenio.pl
 Ilość piw w katalogu:

5888


 Czy wiesz, że...

Pub "Mathaser" w Monachium jest w stanie pomieścić 5500 osób i sprzedaje dziennie 48 tys. litrów piwa.

« Lech Pils | Kormoran Orkiszowe z Miodem »
Ciechan Stout
Ciechan Stout
Sweet Stout

Piwo Ciemne Stout produkowane przez Browar Ciechan jest warzone metodą dekokcyjną dwuwarową tradycyjną, górnej fermentacji przy zachowaniu starych receptur. Urządzenia jak i pomieszczenia technologiczne są historycznymi co ułatwiło odtworzenie procesu leżakowania i fermentacji. Tradycyjne procesy warzenia gwarantują niepowtarzalny aromat i smak.
Piwo Stout produkowane jest z czterech słodów, monachijskiego, pilzneńskiego, barwiącego, czekoladowego ze znaczącym udziałem mąki owsianej, jest filtrowane. Posiada wyjątkowe walory smakowe, odżywcze i zdrowotne.

Alk. 5,4%    Ekstr. 14,0%    Kraj pochodzenia: Polska Polska
ocena Użytkowników: 7,91 / ilość: 22
Dodał: admin - 2010-07-21 08:35:20
ocena Gości - 7,63 / ilość: 60
średnia ocena - 7,71 / ilość: 82
Twoja ocena:
Wygląd:
Zapach:
Smak:
Ogólna ocena:
Komentarze:




Gość

Popieram właściciela browaru w walce o normalną Polskę
2015-09-24 22:41:47

pajak

Widział ktoś dostępne? Dłuższy czas brak w sklepach
2015-02-05 00:51:01
Oceny tego użytkownika: 8 ( smak: 8, zapach: 8, wygląd: 8 )

Gość

Prawie w ogóle nie czuć w nim paloności. Jak dla mnie to nie stout. Niemniej nie są to jakieś szczyny i można wypić ze smakiem.
2014-04-14 17:56:52

lopez

Spodziewałem się więcej po tym ciechanie. Mam nadzieję, że go dopracują.
2014-02-26 17:14:14

Jeśli chcesz aby komentarz był skojarzony z Twoim kontem w serwisie - zaloguj się.
Nie masz jeszcze konta - wypełnij formularz rejestracyjny
Zobacz także:

« Lech Pils | Kormoran Orkiszowe z Miodem »
wykonanie choruzy.pl © 2010